Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Ruggeri svetuje Messiju, naj zapusti Barcelono

Nekdanji argentinski reprezentant in svetovni prvak iz leta 1986 je prepričan, da mora Lionel Messi oditi iz katalonskega kluba.
Lionel Messi je lani zahteval, da mu Katalonci omogočijo odhod po 16 letih, vendar se to ni zgodilo. FOTO: Albert Gea/Reuters
Lionel Messi je lani zahteval, da mu Katalonci omogočijo odhod po 16 letih, vendar se to ni zgodilo. FOTO: Albert Gea/Reuters
20. 2. 2021 | 17:00
1:42
Nekdanji argentinski nogometaš in svetovni prvak iz leta 1986 Oscar Alfredo Ruggeri je prepričan, da mora njegov rojak Lionel Messi čimprej zapustiti Barcelono.

Lansko poletje je Messi obvestil klub, da želi po 16 letih zamenjati okolje, vendar pa so ga Katalonci uspeli obdržati v svojih vrstah.

A klubu v tej sezoni ne gre po načrtih, v državnem prvenstvu ima skoraj dvomesten zaostanek za Atleticom, na prvi tekmi osmine finala lige prvakov je visoko izgubil proti Paris Saint-Germainu, na prvem obračunu polfinala španskega pokala pa je proti Sevilli izgubil z dvema goloma razlike.

»Messi mora zapustiti klub. Še vedno je najboljši igralec na svetu, vendar pa klubi nimajo več spoštovanja do Barcelone. Iz kluba so brcnili Luisa Suareza in pri tem pozabili, da je njegov prijatelj in član družine. Suarez je odličen strelec, tega ne moreš narediti. Messi si želi priti v Argentino, prej je bilo ravno obratno. Sedaj bi bil pripravljen kogarkoli ustreliti, samo da bi lahko prišel v državno reprezentanco, prej pa je od nje bežal. Izgubil je spoštovanje do Barcelone,« je prepričan Ruggeri, ki je tudi sam igral v Španiji in v sezoni 1989/90 z madridskim Realom osvojil državno lovoriko.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine