Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Rüdiger s prevezo nad očesom: Živi smo

Antonio Rüdiger je prejel 20 šivov nad levim očesom, potem ko je trčil z vratarjem Šahtarja pri izenačujočem golu za Real Madrid.
Antonio Rüdiger se je poškodoval pri zadetku za Real v 95. minuti. FOTO: Kacper Pempel/Reuters
Antonio Rüdiger se je poškodoval pri zadetku za Real v 95. minuti. FOTO: Kacper Pempel/Reuters
P. Z.
12. 10. 2022 | 14:30
12. 10. 2022 | 14:33
1:44

Da je Antonio Rüdiger velik borec v osrčju obrambe, so se lahko prepričali že navijači Stuttgarta, Rome in Chelseaja, toda nemški reprezentant je pri Real Madridu presegel samega sebe, ko je v 95. minuti zastavil svoje telo, da je dosegel izenačujoči gol proti Šahtarju v ligi prvakov (1:1).

Po golu z glavo ga je zalila kri, točka pa ga je stala kar 20 šivov na levem očesu. Z letala je 29-letni Berlinčan objavil selfija z ogromno povezo nad očesom. Ob vrnitvi v Španijo ga čaka pregled, ki bo pokazal, ali je utrpel tudi zlom lobanje. Na instagramu je ob fotografiji zapisal: »Živi smo!«; in »Kar te ne ubije, te okrepi. Hvala za vsa sporočila.«

Rüdiger se je v Varšavi, kjer ukrajinski prvak gosti tekme, po predložku v izdihljajih tekme vrgel z vsem telesom pred vratarja Anatolija Trubina in zabil pomemben zadetek. V trku z glavama jo je skupil tudi Trubin, ki so ga morali oskrbeti. Real ostaja neporažen v ligi prvakov, vendar je oddal prvo točko.

Pred tekmo na Poljskem so se vsi na štadionu združili v podporo Ukrajini v vojni z ruskimi okupatorji. 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine