Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Ronaldo vozi bugattija za sedem milijonov, v ospredju tudi Šporar in Verbič

Športni zvezdniki imajo radi hitre avtomobile, nogometaši, tako slovenski kot tuji, pri tem niso nobena izjema. V naši izbrani vrsti prednjačijo mercedesi.
Neverjetna zbirka avtomobilov Pierra-Emericka Aubameyanga. Foto Instagram
Neverjetna zbirka avtomobilov Pierra-Emericka Aubameyanga. Foto Instagram
14. 5. 2024 | 10:00
15. 5. 2024 | 13:09
8:01

V nadaljevanju preberite:

Največji nogometni zvezdniki po svetu in v Evropi si lahko po zaslugi astronomskih plač privoščijo praktično katerikoli avtomobil, ki jim pade v oči. Ker bogastva ne morejo zapravljati za (pretirano) ponočevanje, dolga potovanja ali večerje na elitnih lokacijah, skrb za telesno pripravo je vendarle na prvem mestu, so pogosto prav avtomobili tista »igračka«, pri kateri lahko svoje premoženje spremenijo v nekaj posebnega in zabavnega.

Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo ima doma več izjemnih avtomobilov. Kronski dragulj je bugatti centodieci, vreden več kot sedem milijonov evrov. Izdelali so ga ob 110. obletnici znamke Bugatti, naredili so le 10 avtomobilov s kar 1578 konjskimi močmi, sestavili pa so ga v Bugattijevi delavnici v Molsheimu v Franciji. Od 0 do 100 km/h pospeši v 2,5 sekunde, končno hitrost pa ima elektronsko omejeno na 380 km/h.

V nadaljevanju članka preberite, kaj vse skriva garaža Pierra-Emericka Aubameyanga, kaj vozijo Robert Lewandowski, Kylian Mbappe in Bernardo Silva, pa tudi, kdo z rdečim športnim avtomobilom prednjači v slovenski reprezentanci, kaj vozi Jan Oblak in kateri model je med slovenskimi reprezentanti najbolj priljubljen.

Celoten članek in še več zgodb prinaša na 200 straneh posebna Delova revija Euro 2024, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih za časopise in revije

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine