Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Prvih 1,2 milijona vstopnic za euro 2024 je oddanih, plačanih še ne

Prijavna aplikacija za nakup vstopnic za evropsko prvenstvo v nogometu v Nemčiji se je zaprla. Za navijače reprezentanc na euro jih bo na voljo še milijon.
Dobre pol leta pred evropskim prvesntvom v nogometu v Nemčiji je že znano 1,2 milijona srečnežev z vstopnico. FOTO: Paul Ellis/ Pool Via Reuters
Dobre pol leta pred evropskim prvesntvom v nogometu v Nemčiji je že znano 1,2 milijona srečnežev z vstopnico. FOTO: Paul Ellis/ Pool Via Reuters
G. N.
9. 11. 2023 | 10:15
9. 11. 2023 | 10:16
1:43

Danes so se zaprla prva prijavna vrata za nakup vstopnic za evropsko prvenstvo v nogometu prihodnje leto v Nemčiji. Evropska nogometna zveza je imela od 3. oktobra odprto aplikacijo za prijavo za prvi paket vstopnic, pri čemer so bile nekatere na voljo že za 30 evrov. Skupno je bilo v prodaji 1,2 milijona vstopnic. Navijači so lahko zaprosili za do štiri vstopnice na tekmo, vendar so svoje ime vpisali le za eno vstopnico za tekmo na dan.

Kdor ni imel sreče, bo dobil še eno priložnost, potem ko bo potekel rok za plačilo vstopnic, ki so bile dodeljene v prvem prodajnem paketu. Tiste, ki niso bile plačane, bodo na voljo po pravilu, kdor prej pride, prej melje.

V tretjem paketu, ki bo marca, ko bo dokončno oblikovan seznam 24 držav v Nemčiji, bo milijon vstopnic namenjeno še za navijače reprezentanc, ki so se uvrstile na euro. 

Žreb finalnega turnirja bo 2. decembra, euro pa se bo začel z otvoritveno tekmo v Münchnu, 14. junija, končal pa s finalno v Berlinu, 14. julija.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine