Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Prijoviću tri mesece hišnega pripora

Kazen za srbskega nogometaša zaradi kršenja karantene mora zdaj potrditi sodišče. 
Aleksandar Prijović si bo dobro zapomnil trenutke užitkov v enem od beograjskih hotelov. FOTO: Reuters
Aleksandar Prijović si bo dobro zapomnil trenutke užitkov v enem od beograjskih hotelov. FOTO: Reuters
5. 4. 2020 | 18:15
6. 4. 2020 | 15:33
1:29
Beograd – Srbski nogometaš Aleksandar Prijović se je pred tožilcem izrekel za kršenje karantene, ki jo je ukazala srbska vlada, in bo za kazen moral tri mesece preživeti v hišnem priporu.

Napadalca savdskega Al-Ittihada, ki naj bi bil najbogatejši srbski nogometaš, je policija aretirala v petek popoldne, potem ko je bil v kavarni enega od beograjskih hotelov v družbi več kot petih ljudi, kar je prepovedano. Poleg njega je bilo aretiranih vsaj dvanajst oseb, ki so se prav tako nahajale tam.

Prijović se je ob srečanju s tožilcem izrekel za krivega v zameno za milejšo kazen. Ukrep treh mesecev hišnega pripora mora zdaj potrditi še sodišče.
 

Bo Al-Ittihad prekinil pogodbo s Prijovićem?


Po poročanju časnika Blic pri Al Ittihadu niso zadovoljni s Prijovićem, a sodelovanje z njim lahko prekinejo le, če bi s svojimi dejanji škodoval ugledu kluba. Zaradi Srbove kazni bi tako klub zdaj lahko z njim prekinil pogodbo, ne da bi mu pri tem moral izplačati odpravnino.

Pred Prijovićem, ki se je sicer rodil v Švici in tam tudi začel športno kariero, sta pravila osamitve kršila tudi njegova reprezentančna kolega Luka Jović in Nikola Ninković.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine