Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Po drami v Šiški in na Bonifiki so nasmejani Mariborčani

V 24. kolu 1. SNL je v mestnem derbiju Olimpija zapravila enajstmetrovko, v koprskem trilerju vijolični tudi s šampionsko srečo
Nogometna tekma Bravo - Olimpija 03.03.2022
Nogometna tekma Bravo - Olimpija 03.03.2022
4. 3. 2022 | 00:01
4. 3. 2022 | 00:35
5:34

V nadaljevanju preberite:

«Nismo še veliko moštvo, ampak smo v težkih trenutkih pokazali značaj. Koper je ustvarjal velik pritisk. Trpeli smo, toda iz tekme v tekmo rastemo,« je 96 minut dramatične bitke, ki se je razplamtela po mariborskem vodstvu z bele točke po igri z roko domačega branilca Karla Bručića, ocenil mariborski trener Radovan Karanović. Koprčani so bili res osmoljenci in so potegnili krajšo v izenačenem dvoboju, v katerem so v zadnjih sekundah po silovitem petnajstminutnem obleganju še drugič zadeli vratnico. Od šestih prvenstvenih porazov so jih pet doživeli na Bonifiki.

Olimpijin niz brez zmage v mestnih derbijih se je podaljšal na šest tekem. Osemdeset minut so zeleno-beli le sodelovali v tekmi, v zadnjih minutah pa napadli z vsemi silami in si tudi priigrali zaključno žogo – kazenski strel. Eden od režiserjev igralnega preobrata Ziljkić je prevzel odgovornost v svoje noge in se spremenil v osmoljenca.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine