Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Po debitantskem golu v nakup pregrešno dragega jeklenega konjička

Nogometaš Barcelone Francisco Trincao se je nagradil z avtomobilom v vrednosti več kot 250.000 evrov.
Francisco Trincao je pretekli konec tedna s prvim golom za Barcelono odločil zmagovalca proti Betisu. FOTO: Marcelo Del Pozo/Reuters
Francisco Trincao je pretekli konec tedna s prvim golom za Barcelono odločil zmagovalca proti Betisu. FOTO: Marcelo Del Pozo/Reuters
10. 2. 2021 | 10:16
1:29
Mladi nogometaš Barcelone Francisco Trincao si je po uspešnem koncu tedna in premiernem zadetku za člansko moštvo omislil nagrado v obliki pregrešno dragega jeklenega konjička.

21-letni Portugalec je na nedeljski prvenstveni tekmi dosegel odločilni gol za zmago nad Betisom, ki pa je bil hkrati tudi njegov prvi v dresu katalonskega velikana.

Trincao je dosežek proslavil na poseben način, saj se je nagradil z nakupom avtomobila Lamborghini Huracan EVO, katerega vrednost presega 250.000 evrov.

Gre za izjemno vozilo, ki proizvede 640 konjskih moči in od nič do sto kilometrov pospeši v manj kot treh sekundah. V Španiji se s tem vozilom lahko pohvali le peščica ljudi, saj so jih v preteklem letu prodali le devet.

Moštvo Barcelone je po slabšem začetku sezone ujelo pravo formo in se v prvenstvu po zaslugi šestih zaporednih zmag dvignilo na drugo mesto, Katalonci pa so v igri še za osvojitev pokalnega naslova in lige prvakov.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine