Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Po Čeferinu podporo Makedoncem obljubil tudi Predrag Mijatović

Legendarni napadalec Partizana, Valencie, madridskega Reala in Fiorentine bo med tistimi, ki bodo še posebej veseli morebitnih makedonskih uspehov na euru.
Predrag Mijatović je bil po slovesu od zelenic nekaj časa tudi športni direktor madridskega Reala. FOTO: Sergio Perez/Reuters
Predrag Mijatović je bil po slovesu od zelenic nekaj časa tudi športni direktor madridskega Reala. FOTO: Sergio Perez/Reuters
J. K.
12. 6. 2021 | 12:00
1:25
Potem ko je reprezentanci Severne Makedonije pred njenim prvim velikim tekmovanjem navijaško podporo obljubil predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksander Čeferin, je v pogovoru za srbski Blic reprezentanco selektorja Igorja Angelovskega podprl tudi legendarni črnogorski napadalec Predrag Mijatović.

»Ne bom rekel, da za koga res navijam, a rad bi videl, da Hrvaška ponovi uspeh z zadnjega svetovnega prvenstva, seveda pa bom z vsem srcem tudi z Makedonci, saj je Igor Angelovski moj prijatelj. Res sem vesel, da mu je uspel ta zgodovinski podvig. Lahko tudi presenetijo,« je dejal Mijatović.

Makedonce v Bukarešti čaka uvodni spopad z Avstrijci, že z uvrstitvijo na euro pa so si zagotovili 9,25 milijona evrov iz Uefinega nagradnega sklada, kar je za Makedonsko nogometno zvezo izjemna novica. Vsaka točka v skupinskem delu prinaša dodatnih 750 tisočakov, zmaga 1,5 milijona, napredovanje v izločilne boje pa dva milijona evrov.

   

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine