Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Olimpija s špansko držo nad skrivnostnega, toda zahtevnega tekmeca

Drevi (19.00) zeleno-beli v Stožicah začenjajo evropsko poglavje. Načrte Maribora, ki bo drevi (20.15) gostil Universitateo, razkril turški strateški partner.
Evropsko poletje drevi začenjajo tudi zeleno-beli Ljubljančani. FOTO: Leon Vidic/Delo
Evropsko poletje drevi začenjajo tudi zeleno-beli Ljubljančani. FOTO: Leon Vidic/Delo
25. 7. 2024 | 05:00
5:29

V nadaljevanju preberite:

Slovensko kompozicijo klubov v evropskih kvalifikacijah bo z današnjo prvo tekmo 2. kola za konferenčno ligo dopolnila še Olimpija. Ob 19. uri jo bo v Stožicah izzval ukrajinski klub iz Žitomirja. Dobro uro pozneje (20.15) bo evropski popravni izpit imel tudi Maribor. V Ljudskem vrtu bo gostil romunsko Universitateo iz Craiove. Prve tekme 2. kola kvalifikacij za KL pa bo zvečer (21.00) v Hercegovini v Mostarju zaokrožil še Bravo na gostovanju pri Zrinjskem.

Prvi tekmec zeleno-belih je zelo pomenljiva uganka. Tudi za španskega trenerja Victorja Sancheza, ki se sicer po »špansko« drži trenerskih prijemov. »Ne vem veliko, le toliko kot potrebujem. Za tekmo smo se pripravljali tako, da smo razmišljali o sebi, o tem, kako bomo čim bolj povezani, samozavestni in kako bom jaz čim bolje povezan z igralci,« je brez podrobnosti usmeril pogled v zelo, zelo pomenljivo tekmo s sila neugodnim in neznanim tekmecem.

V Mariboru odmevajo pojasnila Cema Basgula, zastopnika turškega poslovneža Acuna Ilicalija, o načrtih »strateškega partnerja«. »Še to poletje bomo ekipo okrepili,« je napovedal in izzval navijače še z nekaterimi drugimi načrti.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine