Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Milijonar, estradnik in poslovnež z nogometno žilico

Nekdanji turški novinar Acun Ilicali je obogatel s svojim medijskim imperijem. Lastništvu Hull Cityja bo dodal še vložek v NK Maribor.
Acun Ilicali in predsednik NK Maribor Drago Cotar sta podpisala pismo o nameri, ki je prvi korak k vstopu Turka v Ljudski vrt. FOTO: NK Maribor
Acun Ilicali in predsednik NK Maribor Drago Cotar sta podpisala pismo o nameri, ki je prvi korak k vstopu Turka v Ljudski vrt. FOTO: NK Maribor
14. 5. 2024 | 16:15
14. 5. 2024 | 23:12
5:05

V nadaljevanju preberite:

V Mariboru je vse pripravljeno na prihod Acuna Ilicalija, turškega vlagatelja, ki v Ljudski vrt prihaja z obljubami o še lepši, evropski prihodnosti štajerskega ponosa. Posel je v sklepni fazi, kar sta Ilicali in NK Maribor potrdila tudi s podpisano namero o skupni nogometni prihodnosti. Ilicali se je v soboto na večnem derbiju prepričal, da ga na Štajerskem čaka podpora navijačev, turškega medijskega mogotca, čigar premoženje ocenjujejo na več kot 100 milijonov evrov, pa čaka jasna naloga. Privrženci vijoličnih že vedo, kako svetle so luči lige prvakov, z novim strateškim vlagateljem bodo apetiti hitro narasli.

Kdo torej je turški poslovnež in s kakšno popotnico prihaja v Maribor? Kariero je začel kot športni novinar, povzpel se je do mesta voditelja športnih in resničnostnih šovov, nato pa je leta 2006 ustanovil svoje podjetje Acun Medya in pokazal izjemno poslovno žilico. Več v članku.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine