Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Nič več derbi Ljubljanske kotline

Olimpija je v 22.kolu zabila le en gol Domžalam, a gostje v Stožicah niso izstrelili niti enega neposrednega strela proti vratom. Danes še dve tekmi.
Zeleno-beli proti Domžalčanom strelsko niso bili v dobri dnevni formi, a so iz tekme v tekmo boljši. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Zeleno-beli proti Domžalčanom strelsko niso bili v dobri dnevni formi, a so iz tekme v tekmo boljši. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
21. 2. 2024 | 20:15
21. 2. 2024 | 20:18
4:27

V nadaljevanju preberite:

Kako je Olimpija prišla do letošnje druge zmage – v 13. minuti je bil strelec Raul Florucz – in znižanja zaostanka za vodilnimi Celjani, je stvar za resen razmislek. Ne kriva ne dolžna je premagala popolnoma nemočne Domžalčane z 1:0. Nekoč nepredvidljivi derbiji Ljubljanske kotline so zdaj le še v službi forme – odigrati ga je bilo treba. Največja ovira tehnično dovršenih zeleno-belih je bilo znova slabo igrišče in ne tekmeci. Še posebej ne takšni, kot so bili brez neposrednega strela na vrata Denisa Pintola Domžalčani, ki na praktičen način izkazujejo slabost pomlajevanja lige »na ukaz«.

»Trenutno je res videti slabo in se zdi, da gre za hudo krizo, toda gre tudi za splet nesrečnih okoliščin. Nam pomenita dva igralca veliko, in mi smo brez branilca Daniela Offenbacherja in napadalca Danijela Šturma. Tudi manjše podrobnosti nam niso šle na roko, v vsakem primeru pa ni tako slabo. Tudi jeseni nam sprva ni šlo najbolje, a smo jo končali veliko bolje,« je svoj pogled predstavil trener Dušan Kosić, pred štirimi leti šampion, zdaj gasilec ali pedagog.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine