Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Najprej sta se razšla, zdaj sporočila veselo novico

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar in njegova zaročenka Bruna Biancardi sta na družbenih omrežjih objavila, da bosta postala starša.
Neymar in njegova srčna izbranka Bruna Biancardi sta letos obnovila ljubezensko razmerje, ki jima bo prineslo prvega otroka.  FOTO: Facebook
Neymar in njegova srčna izbranka Bruna Biancardi sta letos obnovila ljubezensko razmerje, ki jima bo prineslo prvega otroka.  FOTO: Facebook
G. N.
19. 4. 2023 | 11:00
1:36

Brazilskemu nogometnemu zvezdniku Neymarju v tej sezoni ni šlo vse po načrtih na nogometnih igriščih. S Paris St. Germainom je že v osmini finala končal lov za prvim zmagoslavjem pariškega kluba v ligi prvakov, še večje razočaranje je doživel na svetovnem prvenstvu v Katarju, kjer so Brazilce v četrtfinalu izločili Hrvati.

Veliko bolj mu je šlo v zasebnem življenju. Letos se je vrnil v objem Brune Biancardi, s katero sta avgusta leta 2020 prekinila ljubezensko razmerje. Zdaj pa sta 31-letni as in 29-letna manekenka iz Sao Paola na družbenih omrežjih naznanila, da je 28-letna vplivnica noseča. Napadalec vodilnega moštva francoskega prvenstva je že nekaj časa poškodovan in je svojo odsotnost z igrišč izkoristil za urejanje ljubezenskega življenja z lepotico, ki ima tudi na družbenih omrežjih veliko sledilcev in velik vpliv.

Ali bo sin ali hči, zaljubljenca še nista razkrila. Neymar bo sicer že drugič očka, saj ima iz razmerja s Carolino Dantas 11-letnega Davija Lucco.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine