Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

V Kranju vaterpolo, prva točka Domžal

V 23. kolu 1. SNL po neodločenih izidih v Kranju in Domžalah v vseh petih tekmah brez zmagovalca.
Triglav je proti Muri oddal prvi dve točki v drugem delu sezone, toda Kranjčani, med njimi tudi Gašper Udović (levo) in Berat Bečiri, so tudi v domala vaterpolskih razmerah pokazali, da so v formi. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Triglav je proti Muri oddal prvi dve točki v drugem delu sezone, toda Kranjčani, med njimi tudi Gašper Udović (levo) in Berat Bečiri, so tudi v domala vaterpolskih razmerah pokazali, da so v formi. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
1. 3. 2020 | 16:30
1. 3. 2020 | 18:34
3:37
Redko, pa vendar. V 23. kolu 1. SNL v petih tekmah ni bilo zmagovalca. Po Velenju, Ljubljani in Mariboru sta se tudi današnji tekmi v Kranju in Domžalah razpletli z neodločenim izidom, oba po 1:1.

Ligaški konec tedna je zaokrožil dvoboj v Domžalah, kjer so krajšo potegnili Celjani. V nogah so imeli vodstvo po golu Mitje Lotriča v 42. minuti, toda v drugem polčasu so si tudi samo zabili gol. Atraktivnega je v lastno mrežo z glavo v 75. minuti dosegel Advan Kadušić. Razmere za igro so bile zahtevne zaradi namočenega igrišča. Domžalčani so osvojili prvo letošnjo točko.

Na močno razmočenem igrišču in v mejah še sprejemljivega (ali pa ne) sta se v prvi današnji tekmi 23. kola Triglav in Mura prav tako razšla brez zmagovalca. Kranjčani so odlično začeli tudi dvoboj s Sobočani: v osmi minuti je Armin Ćerimagić z desne strani poslal predložek pred vrata Marka Zalokarja, ki mu je gostujoči trener Ante Šimundža namenil št. 1 po slabši predstavi Deana Šafarića proti Mariboru. Najvišji je bil 194 centimetrov visoki srbski branilec Milan Milanović, ki je z glavo matiral debitanta v soboških vratih. Milanović je podoben gol zabil tudi v torek v Stožicah, a po podaji iz kota.

Gostje so bili blizu izenačenja, ko je s strelom z glavo zadel vratnico Alan Kaučič. Prekmurci so izenačili v 26. minuti. Po dolgi podaji je žogo sprejel Luka Bobičanec, ki je bil na meji prepovedanega položaja, nato pa žogo nesebično podal do vtekajočega Luke Šušnjare, ki jo je poslal v prazno mrežo. Šušnjara je dosegel sedmi gol v sezoni, Bobičanec peto podajo.

V drugem polčasu so bile razmere za igro še težje, zaradi česar je bliže kakršenkoli strel proti vratom podvig brez primere. Večjih nevarnosti za vratarje ni bilo.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine