Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Messi se vrača na igrišče

Argentinski as si je pred dvema mesecema poškodoval gleženj, danes pa naj bi se vrnil v tekmovalni ritem in pomagal svojemu klubu iz Miamija.
V Miamiju so navdušeni, ker se Lionel Messi vrača na igrišče. FOTO: Chris Arjoon/AFP
V Miamiju so navdušeni, ker se Lionel Messi vrača na igrišče. FOTO: Chris Arjoon/AFP
STA, Š. R.
14. 9. 2024 | 10:35
14. 9. 2024 | 10:36
1:36

Argentinski zvezdnik Lionel Messi se bo po napovedih v soboto vrnil na nogometno igrišče v dresu kluba Inter Miami, potem ko je bil več kot dva meseca odsoten zaradi poškodbe gležnja. "Treniral je v četrtek, je v načrtih za tekmo," je poudaril trener moštva, Messijev argentinski rojak, Gerardo Martino.

Inter Miami, ki vodi v vzhodni konferenci in je na vrhu skupnega seštevka severnoameriške nogometne lige MLS, bo v soboto gostil zasedbo Philadelphia Union.

Messi si je poškodoval desni gleženj 14. julija, in sicer med finalom pokala Amerike, ko je Argentina osvojila naslov po zmagi nad Kolumbijo. Od takrat je izpustil osem tekem v ligi MLS za svoj klub iz Miamija in letošnje kvalifikacije za svetovno prvenstvo za argentinsko reprezentanco.

Nogometaši Interja so si že zagotovili mesto v končnici pokala MLS, čeprav bo njihova razvrstitev odvisna od tega, kako bodo končali redno sezono, ki se bo sklenila 19. oktobra.

Končnica se bo začela naslednji teden in končala 7. decembra s tekmovanjem za pokal MLS.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Ne verjemite vražam; naj bo petek, 13., vaš srečni dan.

PREVERITE PONUDBO  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine