Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Mbappe na hladnem, Pogba ne želi podaljšati pogodbe

Francoska nogometna zvezdnika sta z vsakim dnem bliže Realu Madridu, kjer jima trener Carlo Ancelotti na stežaj odpira vrata slačilnice.
Zvezdnika francoske reprezentance Kylian Mbappe in Paul Pogba sta prijatelja, ki se približujeta skupnemu cilju: da bi igrala za Real Madrid. FOTO: Kai Pfaffenbach/Reuters
Zvezdnika francoske reprezentance Kylian Mbappe in Paul Pogba sta prijatelja, ki se približujeta skupnemu cilju: da bi igrala za Real Madrid. FOTO: Kai Pfaffenbach/Reuters
G. N.
16. 8. 2021 | 08:19
16. 8. 2021 | 08:37
1:55
Je Kylian Mbappe prejel košarico soigralcev in s tem dobil sporočilo, da ni najbolj zaželen v moštvu Paris St. Germaina, kjer mu zdaj vlada špansko-argentinsko-brazilski klan? Fotografija s praznovanja 32. rojstnega dne zveznega igralca Anderja Herrere, pri kateri sta imela glavne organizatorske vajeti v svojih rokah Sergio Ramos in Lionel Messi, je le še spodbudila govorice, da so Mbappejevi dnevi v Parizu šteti in da je vse verjetnejši odhod v Madrid k Realu, kjer bi imel Messijev status. Mladega francoskega napadalca namreč ni bilo videti na skupinski fotografiji.



Res pa je, da govorice o nezadovoljstvu v moštvu in neprimernem obnašanju 22-letnega zvezdnika spodbujajo predvsem v španskih medijih, ki si na vsak način želijo videti prihod kakšnega od največjih svetovnih zvezdnikov v špansko prvenstvo, ki je po odhodu najslavnejšega Argentinca izgubilo precejšen del pozornosti nogometni navdušencev širom po svetu. Mbappeju vrata prihoda v slačilnico na stežaj odpira tudi trener Carlo Ancelotti, ki ima za naslednjo sezono v rokavu še enega francoskega aduta. Paul Pogba je namreč zavrnil podaljšanje pogodbe z Manchester Unitedom, ker se, tako pravijo angleški mediji, želi preseliti k madridskemu velikanu.

Naključje ali ne, Mbappe in Pogba bosta po koncu sezone prosta igralca brez odškodnine.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine