Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Matjaž Kek odslužil kazen na rojstni dan, darilo sledi v Stožicah?

Tri dni po remiju z Avstrijo v Stožicah nov izziv Slovenije. Pričakujejo dobrih 10.000 gledalcev. Ekipa je psihološko močna, želi premagati Kazahastan.
Tudi Tomi Horvat, Jon Gorenc Stanković in Jan Mlakar so poskušali med treningom narediti čim več pred očmi selektorja Matjaža Keka. FOTO: Dejan Javornik
Tudi Tomi Horvat, Jon Gorenc Stanković in Jan Mlakar so poskušali med treningom narediti čim več pred očmi selektorja Matjaža Keka. FOTO: Dejan Javornik
9. 9. 2024 | 05:00
4:44

V nadaljevanju preberite:

Napočil je dan za prvo zmago slovenske nogometne reprezentance – po šestih neodločenih izidih. Tako je mogoče sklepati pred nocojšnjo (20.45) tekmo Uefine lige narodov med našo vrsto in Kazahstanom. Po prestani kazni se bo vrnil na klop današnji slavljenec, selektor Matjaž Kek, delne spremembe bodo zavele tudi v enajsterici gostiteljev, ki so v petek odprli sezono z remijem proti Norveški.

Bolgarija (1:1), Danska (1:1), Srbija (1:1), Anglija (0:0), Portugalska (0:0; 1:0 po 11-m), Avstrija (1:1) – te izide je od junija nanizala izbrana vrsta Slovenije. Selektor Kek in igralci merijo na prvo mesto v skupini lige narodov B3, v kateri tekmujejo še Kazahstan, Avstrija in Norveška, toda pot do vrha je znana – čim manj remijev.

Morebitne tri točke pred 10.000 gledalci, kolikor jih pričakujejo, bi bile vredne zlata. Slovenijo namreč čaka oktobra izjemno zahtevno paketno gostovanje, največji logistični izziv v ciklusu, saj bo gostovala v Oslu in Almatiju. Več v članku, kot tudi odgovor na vprašanje, koga naj bi poslal v ogenj Kek in kaj ni dobro delovalo na tekmi z Avstrijo in bi bilo treba čim prej popraviti.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine