Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Matjaž Kek bo sprejel dvakrat več izzivov kot pred Južno Afriko

Matjaž Kek je od vrnitve na položaj selektorja A reprezentance marca vodil devet tekem in pri tem ustvaril bilanco zmag, remijev in porazov 3-4-2.
Matjaž Kek med enim od treningov slovenske nogometne reprezentance. FOTO: Leon Vidic
Matjaž Kek med enim od treningov slovenske nogometne reprezentance. FOTO: Leon Vidic
20. 3. 2024 | 05:00
20. 3. 2024 | 07:33
4:13

V nadaljevanju preberite:

Najboljši slovenski nogometaši so naposled zakorakali v polni ritem priprav na marčevski akciji Fife. Potem ko so ponedeljek in torek namenili tudi obveznostim do najmlajših navijačev in pokroviteljev, kot se spodobi po uvrstitvi na evropsko prvenstvo, bo odslej drugače. Selektor Matjaž Kek je ukazal popolno osredotočenost na tokratna izziva – to sta pripravljalni tekmi z Malto in Portugalsko.

V takšnih okoliščinah se pripravljajo Kekovi aduti na dva od štirih izzivov pred začetkom letošnjega evropskega prvenstva. Malti in Portugalski bosta namreč junija sledili še stožiški tekmi z Armenijo in Bolgarijo, slednja bo pravšnja generalka za tri zgodovinske spopade z Dansko (Stuttgart, 16. 6.), Srbijo (München, 20. 6.) in Anglijo (Köln, 25. 6.). Morda jim bo sledil še četrti, morebiten peti na euru 2024 bi gotovo pomenil senzacijo epskih razsežnosti, podobno podvigu Islandije z eura 2016.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine