Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Mandarić uresničuje grožnje, Barišić bo v kratkem menda že bivši

Po poročanju portala Nogomania je predsednik Olimpije tudi Roku Kronavetru in Branku Iliću že nakazal, da nanju ne računa več.
Zoran Barišić očitno že danes zapušča zmajevo gnezdo. FOTO: Tomi Lombar/Delo
Zoran Barišić očitno že danes zapušča zmajevo gnezdo. FOTO: Tomi Lombar/Delo
J. P.
5. 12. 2018 | 09:46
5. 12. 2018 | 10:40
1:42
Ljubljana – Očitno predsednik nogometnega prvaka Olimpije Milan Mandarić, ki je glasno zaropotal po bolečem ligaškem porazu na gostovanju pri Aluminiju v Kidričevem (2:6), misli skrajno resno. Po pisanju nogometnega portala Nogomania bo menda danes tudi uradno pokazal vrata dosedanjemu trenerju Ljubljančanov Zoranu Barišiću, pa čeprav je ekipa pod njegovim vodstvom doživela en sam poraz, pred tem pa je vsaj točko vpisala v kar 16 zaporednih dvobojih. Iz kluba potrditve govoric še ni.


Pred izhodnimi vrati Kronaveter in Ilić


Avstrijski strokovnjak srbskega porekla, ki je po slabem začetku sezone na vročem stolčku nasledil Ilijo Stolico, je tako naslednja žrtev trenerskih čistk, ki se redno dogajajo v Mandarićevem predsedniškem mandatu. Danes bo po poročanju Nogomanie predvidoma znano tudi, koga bo prvi mož kolektiva (začasno?) postavil na izpraznjeno trenersko mesto, očitno pa Barišić ne bo edina žrtev. Mandarić je namreč Roku Kronavetru in Branku Iliću že nakazal, da nanju v prihodnje ne računa več, medtem ko je Ivan Lendrić medijem v BiH že potrdil, da se je z Olimpijo dogovoril za sporazumno prekinitev sodelovanja. Pozimi bo menda Ljubljano zapustil vsaj še Aris Zarifović, ki bo kariero nadaljeval na Tajskem.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine