Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Boljše strelsko povprečje premore le Erling Haaland

Kylian Mbappe v majici Parižanov igra, kot da bo v njej še deset sezon in ne le nekaj mesecev, kot namigujejo nekateri mediji.
Francoski napadalec Kylian Mbappe tudi v tej sezoni trese mreže kot za stavo. FOTO: Miguel Medina/AFP
Francoski napadalec Kylian Mbappe tudi v tej sezoni trese mreže kot za stavo. FOTO: Miguel Medina/AFP
15. 2. 2024 | 14:50
15. 2. 2024 | 15:04
4:22

V nadaljevanju preberite:

Prvi teden osmine finala lige prvakov je prinesel prednost štirim klubom, ki so se različno močno približali četrtfinalu: Real Madrid in Manchester City sta opravila svoje v torek, Lazio in PSG dan zatem. Pri slednjem je vnovič izstopal Kylian Mbappe, ki v majici Parižanov igra, kot da bo v njej še deset sezon in ne le nekaj mesecev, kot namigujejo nekateri mediji.

Mbappe se je žrl za vsako napačno akcijo moštva, tarnal nad zapravljenimi priložnostmi in se opazno veselil obeh golov – tako svojega kot drugega, ki ga je zabil 21-letni Bradley Barcola. Zvezdnik ni zaman pristal tudi v idealni enajsterici tedna v Uefini navijaški igri Fantasy Football. V sistemih igre 4-5-1 ali 4-3-3 je ta pričakovana: vratar Lunin (Real) 9; Hakimi 8, Marquinhos (oba PSG) 11, Gila (Lazio) 8, Mendy (Real) 8; Bernardo Silva 8, De Bruyne 13, Foden (vsi ManCity) 11, Diaz (Real) 12, Mattsson (København) 8; Mbappe (PSG) 9. Preverite strelsko statistiko odličnega Francoza.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine