Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Ko Olimpija pokaže zanimanje za domačega fanta, se njegova vrednost potroji

Direktor Olimpije Igor Barišić o stanju v moštvu in položaju kluba. Zoran Zeljković uživa polno zaupanje predsednika Adama Deliusa. Klub je denarno stabilen.
Direktor NK Olimpija Igor Barišić je prepričan, da bo jesenski zaključek sezpone v znaku šampionskih zeleno-belih. FOTO: Črt Piksi/Delo
Direktor NK Olimpija Igor Barišić je prepričan, da bo jesenski zaključek sezpone v znaku šampionskih zeleno-belih. FOTO: Črt Piksi/Delo
3. 11. 2023 | 17:10
3. 11. 2023 | 17:42
8:53

V nadaljevanju preberite.

Olimpija z novim trenerjem Zoran Zeljkovićem še ni povsem ujela ritma. V Evropi je prejela zaušnico, na domači fronti se »matra« in plačuje davek pri navijačih. Redki so zadovoljni, velika večina je kritičnih. Največ strelic je usmerjenih v direktorja Igorja Barišiča, ki je glavni operativec in skrbnik hkrati. Niti po dvojni lovoriki in zgodovinski uvrstitvi v eno od evropskih klubskih tekmovanj ni dovolj za delovanje brez stresa. 

Zelo stresen bo tudi nedeljski derbi 15. kola v Celju, kjer se Olimpijine šampionske ambicije lahko že razblinijo. Barišić pomirja in zagotavlja, da je Olimpija boljša od trenutno vodilnih Celjanov in da bo zaključni del jeseni minil po njenih željah. Zakaj?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine