Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Po letu dni lova je najboljši slovenski trener le v Ljubljani

Ljubljančani so predstavili novega glavnega trenerja Zorana Zeljkovića. Prva naloga bo boljša obramba, druga vrniti publiko na tribune.
Takole so se nastavili fotografom Goran Boromisa, Zoran Zeljković in Igor Barišić. FOTO: Leon Vidic
Takole so se nastavili fotografom Goran Boromisa, Zoran Zeljković in Igor Barišić. FOTO: Leon Vidic
19. 10. 2023 | 12:45
19. 10. 2023 | 13:14
5:52

V nadaljevanju preberite:

Reprezentančnega premora v Ljubljani niso izkoristili za dvig rezultatske krivulje ali uigravanje ekipe z novim trenerjem. Tega so namreč pripeljali šele po  povratku kapetana Timija Maxa Elšnika z reprezentančnih dolžnosti, a bolje pozno kot nikoli – v zmajevo gnezdo je iz Kopra prišel zelo cenjeni strateg Zoran Zeljković. »Olimpija te ne pokliče vsak dan, prepričalo me je že ime,« je bil 43-letni Jaršan vesel ob povratku domov.

Pred reprezentančnim oknom je bila Olimpija v rezultatskem prostem padu, portugalski strateg Joao Henriques se je zapletal v mrežo enih in istih izgovorov in vodstvu kluba je naposled prekipelo. Namesto Henriquesa v Ljubljano ni prišel Felix Magath, niti Miroslav Klose, kot pravi direktor zeleno-belih Igor Barišić, je v Ljubljano prišla njihova prva trenerska izbira.

»Vsi smo zelo veseli in zadovoljni, da je Zoran Zeljković z nami. Zoran je bil naša prva želja že pred letom dni, že takrat smo kontaktirali Koper, a so bile njihove zahteve glede odškodnine za naše finančne okvire, pa tudi za okvire slovenske lige previsoke. Zdaj so se okoliščine spremenile, želel bi se zahvaliti Ivici in Anteju Gubercu za zgledno sodelovanje in dogovarjanje, Zoranu pa želim dobrodošlico v naš klub,« je na novinarski konferenci ozadje pogajanj za prestop stratega Kopra v Ljubljano pojasnil Barišić.

Kakšna je bila odškodnina za Zeljkovića? Kaj pričakuje od Jaršanov in Fužinčanov? Kakšna bo usoda Admirja Bristrića? Je Timi Max Elšnik nared za igro? Več izveste v nadaljevanju. 

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine