Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Keylorju Navasu se ne mudi iz francoske metropole

Kostariški vratar je podpisal novo pogodbo do junija 2024, sodelovanje sta podaljšala tudi Angel Di Maria in Juan Bernat.
Keylor Navas se je v četrtfinalnem dvoboju LP z Bayernom izkazal s fantastičnimi obrambami. FOTO: Kai Pfaffenbach/Reuters
Keylor Navas se je v četrtfinalnem dvoboju LP z Bayernom izkazal s fantastičnimi obrambami. FOTO: Kai Pfaffenbach/Reuters
STA
26. 4. 2021 | 18:55
26. 4. 2021 | 21:27
1:20
Pred sredinim soočenjem z Manchester Unitedom v polfinalu nogometne lige prvakov je Paris Saint-Germain povlekel nekaj pomembnih potez. Najbolj odmeva podpis nove pogodbe z vratarjem Keylorjem Navasom.

Francoski nogometni velikan iz Pariza je izposloval novo pogodbo, ki kostariškega čuvaja mreže veže še dodatno sezono, vse do junija 2024. Zdaj 34-letni Navas je leta 2019 prispel na Park princev iz madridskega Reala. Parižani so z njim zelo zadovoljni, saj so bile njegove obrambe odločilne za napredovanje PSG v polfinale letošnje lige prvakov.

PSG je podaljšal tudi pogodbi s poškodovanim Juanom Bernatom do leta 2025 in argentinskim napadalcem Angelom Di Mario do leta 2022 z možnostjo dodatne sezone.

Večina pozornosti pa je zdaj usmerjena v podaljšanje sodelovanja z zvezdnikoma Neymarjem in Kylianom Mbappejem.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine