Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Kek opozoril Slovence: Če ne boste pravi, vam grozi porcija

Drevi v Stožicah najmočnejši preizkus Slovenije pred evropskim prvenstvom v Nemčiji. Cristiano Ronaldo magnet za nogometne navijače in radovedneže.
Selektor Matjaž Kek je na Brdu takole zadnjič nagovoril reprezentante pred pripravljalnim dvobojem Slovenije in Portugalske. FOTO: J. S.
Selektor Matjaž Kek je na Brdu takole zadnjič nagovoril reprezentante pred pripravljalnim dvobojem Slovenije in Portugalske. FOTO: J. S.
26. 3. 2024 | 09:30
26. 3. 2024 | 21:12
5:55

V nadaljevanju preberite:

Drevi (20.45) se obeta v Ljubljani pravi nogometni praznik, Slovenija se bo prvič v svoji zgodovini pomerila z reprezentanco Portugalske. Privrženci najbolj razširjene športne panoge bodo ujeli »zadnji vlak« in lahko v živo videli na delu Cristiana Ronalda, eno največjih imen v 150-letni zgodovini nogometne igre. Slovenski selektor Matjaž Kek pa bo iskal pravi odziv fantov na medlo podobo z Malto, evropsko prvenstvo v Nemčiji je namreč bližje, kot se morda zdi.

Največji slovenski štadion bo prizorišče – za gostitelje – zgodovinske tekme Slovenije in Portugalske. Alpska reprezentanca se je že merila z Italijo, Anglijo, Francijo, Španijo in Nemčijo, tudi z Argentino in Urugvajem, s Portugalsko (in njeno nekdanjo kolonijo Brazilijo) še ne. Gotovo bo zanimivo spremljati dobrih 90 minut igre, med katero bo vsaj del gledalcev zanesljivo pogledoval zgolj proti 39-letniku z Madeire, ki ni zaman zrušil številnih rekordov in ne premore zaman dobrih 900 milijonov sledilcev na družbenih omrežjih.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine