Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Kako je Roman Abramovič nepovratno spremenil nogomet

Rus (nič več) na čelu Chelseaja: Kakšno zgodbo je spisal Roman Abramovič na položaju predsednika londonskega kluba od leta 2003?
Ruski predsednik Vladimir Putin in guverner regije Čukotka Roman Abramovič sta se takole dobila v Kremlju 27. maja leta 2005. FOTO: Reuters
Ruski predsednik Vladimir Putin in guverner regije Čukotka Roman Abramovič sta se takole dobila v Kremlju 27. maja leta 2005. FOTO: Reuters
11. 3. 2022 | 18:30
11. 3. 2022 | 18:32
6:56

V nadaljevanju preberite:

Britanska vlada je uvedla sankcije še proti osmim ruskim oligarhom, ki naj bi bili povezani z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom in okupacijo Ukrajine. Poteza je prizadela tudi londonski nogometni klub Chelsea, ki ga (še) vodi Roman Abramovič. Ne glede na usodo Chelseaja je že možno ugotoviti, da je njegov predsednik Abramovič nepovratno spremenil klub, revolucioniral angleški nogomet, s pionirskim načinom vodenja in astronomskimi vlaganji pa umestil čudovito igro z žogo na povsem novo raven v evropski družbi.

V članku preberite, kako je Roman Abramovič radikalno spremenil Chelsea, kako je preobrazil angleški nogomet in sprovociral prihod drugega tujega kapitala v premier league, zakaj je pridobil simpatije klubskih navijačev, koliko lovorik je osvojil Chelsea od leta 2003 in koliko sredstev je vložil v klub Abramovič.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine