Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Juventus – nekdanji paradni konj Italije vse grši raček

Dvajset let po smrti »Avvocata« Giovannija Agnellija bo klub, ki ga družina Agnelli obvladuje okroglih sto let, zašel v tako globoke težave.
Nekdanja podpredsednik Juventusa Pavel Nedved in predsednik kluba Andrea Agnelli sta nemara končala svoji zgodbi v Torinu. FOTO: Isabella Bonotto/AFP
Nekdanja podpredsednik Juventusa Pavel Nedved in predsednik kluba Andrea Agnelli sta nemara končala svoji zgodbi v Torinu. FOTO: Isabella Bonotto/AFP
23. 1. 2023 | 18:40
23. 1. 2023 | 18:42
4:42

V nadaljevanju preberite:

Bodo navijači Juventusa v prihodnje le obujali spomine na nekdanje šampionsko obdobje in številne lovorike v Italiji in na tujem ter se spraševali, kdaj bo zanje spet posijalo sonce? Težko je oceniti, gotovo pa čaka slavni nogometni klub v prihodnjih mesecih zahtevna misija, potem ko je njegovo nekdanje vodstvo drastično znižalo ugled in moč inštitucije iz Torina.

Klubu so odvzeli 15 točk, toda grozita mu tudi izključitev iz Evrope in padec ugleda pri pokroviteljih, saj se nekdanji paradni konj italijanskega klubskega nogometa spreminja v vse bolj grdega račka. Do leta 2027 ima podpisano pogodbo z Adidasom, do leta 2023 z Allianzom, ostale bodo potekle prej, tudi »hišna« z Jeepom (2024). Podrobnosti in vrednosti prihodkov v članku. Kaj čaka tudi Andreo Agnellija?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine