Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Incident v Bayernovi slačilnici: senegalskemu zvezdniku grozi suspenz

Po visokem porazu Bavarcev v četrtfinalu lige prvakov v Manchestru se je pobesneli Sadio Mane s pestjo lotil nemškega reprezentanta.
Sadiu Maneju so očitno šteti dnevi pri Bayernu. FOTO: Phil Noble/Reuters
Sadiu Maneju so očitno šteti dnevi pri Bayernu. FOTO: Phil Noble/Reuters
13. 4. 2023 | 08:50
13. 4. 2023 | 09:03
1:39

Visok poraz nogometašev münchenskega Bayerna na prvi tekmi četrtfinala lige prvakov v gosteh pri Manchester Cityju (0:3) je zelo odmeval v športnih krogih. V Nemčiji pa so kot bomba odjeknili dogodki po dvoboju v Manchestru.

Kakor so izbrskali novinarji časnika Bild, je prišlo v slačilnici do spora med Sadio Manejem in Leroyem Sanejem. Senegalskega zvezdnika je razjezil način, kako je nemški reprezentant govoril z njim. Pri tem je Mane izgubil živce in odkorakal do soigralca ter ga udaril. Posledice naj bi bile vidne na Sanejevem obrazu: ustnice naj bi mu močno otekle, poleg tega naj bi iz njih tudi krvavel. Nadaljnje udarce so preprečili njuni klubski kolegi, ki so nemudoma skočili vmes in ju dali narazen.

Senegalskemu nogometašu zdaj grozi kazen. Vodilni možje pri Bayernu naj bi ga denarno kaznovali in povrhu suspendirali za več tekem. Ni jih malo, ki so prepričani, da so Maneju po tem incidentu šteti dnevi v Münchnu. Mnogi bi si upali dati roko v ogenj za to, da 31-letni Afričan naslednje sezone ne bo več dočakal v Bayernovem dresu. 

Med Leroyem Sanejem in Sadiom Manejem je po tekmi v Manchestru zavrelo. FOTO: Michaela Rehle/Reuters
Med Leroyem Sanejem in Sadiom Manejem je po tekmi v Manchestru zavrelo. FOTO: Michaela Rehle/Reuters

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine