Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Harry Kane sploh ni več vedel, kaj naj naredi in kam naj strelja

Med ljubitelji nogometa še vedno odmeva visoka zmaga münchenskega Bayerna, ki je sinoči v ligi prvakov kar z 9:2 (3:0) odpravil zagrebški Dinamo.
Harry Kane se je takole veselil enega od svojih golov proti Dinamu. FOTO: Angelika Warmuth/Reuters
Harry Kane se je takole veselil enega od svojih golov proti Dinamu. FOTO: Angelika Warmuth/Reuters
18. 9. 2024 | 09:41
18. 9. 2024 | 10:17
1:50

V športnih krogih še zmeraj odmeva visoka zmaga nogometašev münchenskega Bayerna, ki so sinoči v ligi prvakov kar z 9:2 (3:0) odpravili igralce zagrebškega Dinama. Med junaki bavarskega moštva, ki se je veselilo najvišje zmage v najmočnejšem klubskem tekmovanju, je bil angleški reprezentant Harry Kane, ki je dosegel kar štiri gole, od tega tri z bele točke.

»To je bila nora tekma. V prvem polčasu smo igrali zelo dobro, pritiskali na Dinamo in izkoriščali naše priložnosti. Na začetku drugega dela (ko so Zagrebčani z zadetkoma hrvaškega napadalca Bruna Petkovića in Japonca Takuje Ogivare znižali izid na 2:3 – op. p.) je bil dvoboj v pičlih petih minutah spet odprt. Na srečo smo se dobro odzvali, znova premaknili v višjo prestavo in potem zadeli vse te gole za čudovit zaključek večera,« je tekmo opisal Kane.

Ob tem je poudaril, da se morajo iz prvih minut v drugem polčasu, ko so tekmecem dovolili, da so se spet približali, nekaj naučiti. »Najboljša moštva bi nas znala huje kaznovati,« je razmišljal 31-letni Anglež in glede svojih zadetkov pristavil: »Še nikoli nisem imel treh enajstmetrovk na eni tekmi. Pri tretji sploh nisem več vedel, kaj naj naredim in kam naj streljam. Na srečo sem bil tudi takrat natančen ...«

   

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine