Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Euro 2024

Težave v nemškem taboru, sporekla sta se finalista lige prvakov

Po poročanju nemških medijev sta se med treningom v lase skočila napadalec Borussie Dortmund in branilec Real Madrida. Slaba novica štiri dni pred prvo tekmo.
Niclas Füllkrug in Antonio Rüdiger sta bila tekmeca na Wembleyju. FOTO: Sarah Meyssonnier/Reuters
Niclas Füllkrug in Antonio Rüdiger sta bila tekmeca na Wembleyju. FOTO: Sarah Meyssonnier/Reuters
10. 6. 2024 | 18:54
10. 6. 2024 | 18:55
1:31

Nemška nogometna reprezentanca bo v petek v Münchnu proti Škotski odprla domače evropsko prvenstvo, po poročanju Bilda pa je na pripravah prišlo do incidenta v taboru selektorja Juliana Nagelsmanna. 

Med današnjim treningom naj bi se sporekla udeleženca finala Uefine lige prvakov, napadalec dortmundske Borussie Niclas Füllkrug in branilec Real Madrida Antonio Rüdiger. Slednji naj bi storil prekršek nad Füllkrugom, ki je obležal v bolečinah na zelenici ter v jezi glasno zmerjal Rüdigerja. Zatem je vstal in stopil do njega, igralca pa sta odrivala drug drugega.

Nemčija je pod velikim pritiskom, da doseže odmeven rezultat, potem ko je na zadnjih tekmovanjih razočarala. Od njenega naslova svetovnega prvaka mineva 10 let. 

Rüdiger je bil v finalu LP na Wembleyju uspešnejši, Real Madrid je z 2:0 premagal Borussio in petnajstič postal evropski prvak. Rüdiger in Füllkrug sta tudi na tej tekmi imela nekaj bližnjih srečanj.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine