Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Euro 2024

Stojković je za euro spet pozabil na junaka Partizana

Srbski nogometni selektor Dragan Stojković Piksi na seznam za evropsko prvenstvo ni uvrstil vratarja Partizana Aleksandra Jovanovića.
Mesto med vratnicama pripada Vanji Milinkoviću Saviću. FOTO: Bernadett Szabo/Reuters
Mesto med vratnicama pripada Vanji Milinkoviću Saviću. FOTO: Bernadett Szabo/Reuters
N. Gr.
30. 5. 2024 | 17:00
1:44

Tudi v Srbiji so se nogometaši, na katere računa selektor Dragan Stojković Piksi, že zbrali na začetku reprezentančnih priprav. Bazni tabor nogometašev je v Stari Pazovi.

“Imamo izvrstne pogoje za delo, nikomur ne bi bilo treba tako zgodaj priti na priprave, a se vsi zavedamo, kako pomembno poletje je pred nami. Komaj čakam, da bomo popolni, da začnemo pravo delo in se pripravimo, da bo euro tudi rezultatsko uspešen,” je komentiral Stojković in čestital še Nemanji Gudelju in Andriji Živkoviću, ki sta pred eurom skočila še v zakonski stan.

A vsi niso zadovoljni z izborom Stojkovića, na seznamu ni niti enega igralca Partizana, znova pa je prečrtal tudi vratarja črno-belih Aleksandra Jovanovića, čeprav je odigral najboljšo sezono v karieri. To je razburilo privržence Partizana, a Stojković ostaja pri odločitvi, da na euro ob prvem vratarju Vanji Milinkoviću-Saviću odpelje še Predraga Rajkovića (Mallorca) in Đorđeja Petrovića (Chelsea). 

Jovanović je komentiral, da se ponavlja zgodba s SP 2018, ko je prav tako bil na spisku, a ga je selektor nato prečrtal, danes pa Jovanović kotira še višje. 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine