Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Bo Keka na klopi Rijeke nasledil Bišćan?

Portal Index poroča, da naj bi bil Igor Bišćan najresnejši kandidat za trenerja Rijeke, čeprav je že imel predpogodbo na Cipru.
Igor Biščan je glavni kandidat za naslednika Matjaža Keka. FOTO: Blaž Samec/Delo
Igor Biščan je glavni kandidat za naslednika Matjaža Keka. FOTO: Blaž Samec/Delo
N. Gr.
9. 10. 2018 | 09:19
9. 10. 2018 | 09:27
1:28
Na Hrvaškem sta Index in Novi list poskrbela za udarno novico torkovega dopoldneva - Matjaža Keka naj bi na klopi Rijeke nasledil nekdanji trener Olimpije Igor Bišćan. Hrvat je že imel podpisano predpogodbo z Anorthosisom s Cipra, a je dogovor nato padel v vodo. 

Bišćan je v petek podpisal predpogodbo s Ciprčani, kamor bi nato tudi moral dopotovati, a je zaradi družinskih zadev let odpovedal in prihod želel prestaviti. Pri Anorthosisu nad tem niso bili navdušeni in dogovor z Bišćanom so razdrli, Hrvat je tako spet pristal na trgu. 

Zdaj naj bi bil najresnejši kandidat za naslednika Matjaža Keka na Rijeki. V Ljubljani je Bišćan pustil odličen vtis in prinesel zmajem drugi naslov državnih prvakov, a se ni razumel z Milanom Mandarićem, s katerim sta se razhajala glede nogometne filozofije kluba, zato je Ljubljano kljub jezi navijačev moral zapustiti. 

Še pred Bišćanom se je kot glavni kandidat za trenerja Rijeke omenjal Igor Tudor, a naj bi bile njegove finančne zahteve previsoke, zdaj pa Index in Novi list poročata, da bo Bišćan že danes tudi uradno postal trener belih z Rujevice. 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine