Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Abramovič spet odprl denarnico - Pulišić prihaja v London

Lov za Christianom Pulišićem, ki je poskrbel za zanimanje angleških nogometnih velikanov, je na koncu pripadel Chelseaju. 
V Londonu že ugibajo, če je Pulišić zamenjava za Hazarda, ki naj bi bil na izhodnih vratih. FOTO: AFP
V Londonu že ugibajo, če je Pulišić zamenjava za Hazarda, ki naj bi bil na izhodnih vratih. FOTO: AFP
N. Gr.
2. 1. 2019 | 11:20
2. 1. 2019 | 11:36
1:26
Ameriški nogometaš hrvaških korenin Christian Pulišić se za 64 milijonov evrov odškodnine po koncu sezone iz Borussie Dortmund seli k Chelseaju. Pogodba bi 20-letniku potekla po naslednji sezoni, večkrat pa je že dejal, da je ne namerava podaljšati, zato se je trenutno vodilna ekipa bundeslige raje odločila, da z njegovo odškodnino bogato zasluži.

Namigovalo se je, da se Pulišić utegne že v zimskem prestopnem roku preseliti v Anglijo, a bo do konca sezone še ostal pri rumeno-črnih iz Dortmunda. Pulišić je veljal za čudežnega dečka ameriškega nogometa, tudi prvi koraki pri Borussiji so bili zelo spodbudni, nato pa je večkrat težavni mladenič izgubil mesto v prvi postavi zaradi odlične forme Jadona Sancha, letos je večinoma v igro vstopal s klopi. 

Pulišić je za Borussijo na 80 tekmah dosegel 10 golov, za ameriško reprezentanco pa na 23 tekmah devet zadetkov. V Londonu že ugibajo, če ni Pulišić zamenjava za Edena Hazarda, ki naj bi se nagibal k prestopu v madridski Real. 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine