Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Vlatku Čančarju drobtinice, Goranu Dragiću še nobena

V ligi NBA je Denver končal niz štirih porazov, Milwaukee pa je izgubil proti Indiani. Luka Dončić bo izpustil drevišnji dvoboj z moštvom Los Angeles Lakers.
Vlatko Čančar je z Denverjem končal niz štirih porazov, a v Detroitu je igral le minuto. FOTO: Sam Navarro/Usa Today Sports
Vlatko Čančar je z Denverjem končal niz štirih porazov, a v Detroitu je igral le minuto. FOTO: Sam Navarro/Usa Today Sports
G. N., STA
17. 3. 2023 | 07:54
17. 3. 2023 | 09:16
1:42

Košarkarji Denverja so v ligi NBA v Detroitu premagali Detroit s 119:100. Slovenski reprezentant Vlatko Čančar je igral le minuto za zmagovalce in v tem času v statistiko vpisal skok. Milwaukee je doma izgubil proti Indiani s 123:139. Goran Dragić še ni zaigral v novem dresu.

Najkoristnejši igralec prejšnjih dveh sezon Nikola Jokić je bil med najzaslužnejšimi, da je po štirih porazih v nizu Denver prišel do nove zmage. Srb je bil s 30 točkami prvi strelec tekme, dodal je še 10 skokov in devet podaj.

Denver je vodilna ekipa zahodnega dela lige, v celotni pa vodi Milwaukee. A je oslabljena Indiana tokrat zmagala na krilih sedmih igralce, ki so dosegli dvomestno število točk. Andrewa Nembharda je zbral 24 točk, dve manj pa Aaron Nesmith, ki je zadel šest trojk.

Dallas je prek Twitterja sporočil, da Luka Dončić proti Los Angeles Lakers drevi ne bo igral med vprašljivimi za nastop pa so poleg Kyrieja Irvinga še Tim Hardaway Jr., JaVale McGee in Markieff Morris.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine