Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

V Tokiu kot doma, vendar z mešanimi spomini na olimpijske igre

Slovenski košarkarji pred začetkom mundiala v soboto (8.00) z Japonsko. Na SP še dva Slovenca: eden s sodniško piščalko, drugi kot selektor.
Mike Tobey bo na SP pomemben adut slovenske reprezentance. FOTO: Leon Vidic/Delo
Mike Tobey bo na SP pomemben adut slovenske reprezentance. FOTO: Leon Vidic/Delo
18. 8. 2023 | 16:59
22. 8. 2023 | 21:07
4:37

V nadaljevanju preberite:

Odkar si je Vlatko Čančar pred 11 dnevi strgal prednjo križno vez v levem kolenu tik pred koncem dvoboja z Grčijo v Atenah, navijači slovenske košarkarske reprezentance s strahom spremljajo tekme za uigravanje pred svetovnim prvenstvom, saj se bojijo novih poškodb. Igralci in trenerji si takšnega strahu ne morejo privoščiti, pripravljalni preizkusi imajo zanje smisel le, če jih vzamejo resno, vedo pa tudi, da je verjetnost poškodb celo večja pri nastopih s polovično vnemo. Zato se bodo zavzeto lotili tudi jutrišnjega soočenja z Japonsko.

V Tokiu (v soboto ob 8. uri po našem času) bo slovenska izbrana vrsta odigrala sedmo pripravljalno tekmo pred mundialom, ki se bo zanjo začel v soboto, 26. t. m., v Okinavi proti Venezueli. S kakšnimi občutki jo pričakuje? Kaj o tekmi z Japonsko meni Mike Tobey? Poleg članov slovenske izbrane vrste bosta na SP v vidnih uradnih vlogah sodelovala še dva Slovenca, kdo?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine