Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Seznama košarkarjev za mundial ne bo sestavil le selektor

Slovenski reprezentanci je ostalo veliko odprtih vprašanj pred svetovnim prvenstvom. Sekulić kot Hamlet: Tobey ali ne Tobey.
Jordan Morgan je po štirih pripravljalnih tekmah tretji strelec slovenske reprezentance. FOTO: Leon Vidic/Delo
Jordan Morgan je po štirih pripravljalnih tekmah tretji strelec slovenske reprezentance. FOTO: Leon Vidic/Delo
9. 8. 2023 | 16:06
22. 8. 2023 | 21:23
5:31

V nadaljevanju preberite:

Zgolj 17 dni je še ostalo do prvega nastopa slovenskih košarkarjev na letošnjem svetovnem prvenstvu in na srečo prevladuje mnenje, da jim bodo tekme z Venezuelo, Gruzijo in Zelenortskimi otoki v bržkone najlažji skupini F koristile kot podaljšek pripravljalnega obdobja. Odprtih vprašanj je namreč veliko, tako kadrovskih kot taktičnih in tehničnih, zato bodo vsem prišli prav dodatni dnevi do 1. septembra, ko se bo začel drugi, veliko zahtevnejši krog SP.

Komu bo pripadla vloga naturaliziranega centra? Bodo po poškodbah obeh udarnih krilnih centrov, Vlatka Čančarja in Eda Murića, zadostovali manjši posegi z nadomestnimi kandidati na tem igralnem položaju ali bodo potrebne temeljite rokade? Kako izboljšati obrambo, da ne bi šel v nič napadalni učinek, ki je kljub vsem težavam visok? Se lahko skupina izkušenih reprezentantov, ki so zaradi zdravstvenih tegob izgubili lep del klubske sezone, vrne v formo iz starih, dobrih časov?

To je le nekaj vprašanj ...

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine