Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

V normalnem svetu bi jim Real polnil blagajno

Košarkarji Heliosa želijo prek domačega F8 želijo v 1. ligo ABA. Za igralce letos 200.000 evrov, potrebovali bi tretjino več.
Slovenski reprezentant Blaž Mahkovic (desno) je prvi strelec Heliosa v 2. ligi ABA in DP. FOTO: ABA
Slovenski reprezentant Blaž Mahkovic (desno) je prvi strelec Heliosa v 2. ligi ABA in DP. FOTO: ABA
9. 3. 2023 | 05:00
14. 4. 2023 | 18:35
6:53

V nadaljevanju preberite:

Helios Suns brez poraza vodijo v 2. ligi ABA pred košarkarji Krke, v slovenskem prvenstvu so drugi tik za Novomeščani, v pokalu Spar so klonili šele v finalu s Cedevito Olimpijo. Razlogov za zadovoljstvo imajo dovolj, še več imajo pred seboj izzivov. Ne nazadnje bodo med 12. in 16. aprilom v Domžalah gostili finalni turnir najboljše osmerice v 2. regionalni ligi. Direktor kluba Matevž Zupančič si je zato s sodelavci že zavihal rokave.

Že v Stožicah se je naučil spopadati s finančnimi omejitvami, s kakšnimi razmerami se sooča v Domžalah? Zakaj se v klubu sprašujejo, kdaj, če ne zdaj? Ali morda Heliosove ambicije prehitevajo zmožnosti kluba, ki je nazadnje igral v 1. ligi ABA v sezoni 2011/12? Je igranje v regionalnem prvenstvu res cenejše kot v slovenskem? Na katere ovire naletijo pri iskanju dodatnih pokroviteljev? Zakaj ne odstopajo od svojega sistema pri delu z mladimi košarkarji? Koliko lahko zaslužijo ob odhodu največjih talentov?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine