Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Na tribunah so mu žalili ženo, z odzivom je navdušil Đokovića

Derbi Budućnosti in Crvene zvezde je (znova) postregel tudi z navijaškimi incidenti, črnogorsko občinstvo je na piko vzelo igralca tekme Nemanjo Nedovića.
Nemanja Nedović je odigral izvrstno tekmo, zgrešil le dva meta iz igre in s 24 točkami odločil zmagovalca. FOTO: ABA
Nemanja Nedović je odigral izvrstno tekmo, zgrešil le dva meta iz igre in s 24 točkami odločil zmagovalca. FOTO: ABA
N. Gr.
23. 10. 2024 | 15:30
23. 10. 2024 | 22:01
1:55

Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je velik privrženec Crvene zvezde in redno spremlja njene tekme, tako je bilo tudi v ponedeljek zvečer, ko je Zvezda gostovala v razprodani dvorani Moraća v Podgorici in Budućnost premagali s 75:73.

Vzdušje je na tekmah med srbskim in črnogorskim prvakom vselej naelektreno, navijačem Budućnosti pa je zavrela kri po seriji trojk Nemanje Nedovića, ki je s 24 točkami odločil tekmo v korist Beograjčanov. Ko je zadel še posebej težak met z osmih metrov prek roke branilca, se je s tribun je zaslišala pesem, ki pod vprašaj postavlja zvestobo Nedovićeve žene Mine, sicer srbske spletne vplivnice in manekenke. Med drugim je nastopila tudi v videospotu pesmi Saše Kovačevića »Slučajno«, s čimer je zaslovela na Balkanu.

Nedović se je odzval z dirigiranjem navijačev, na instagramu ga je po tekmi podprl tudi Đoković: »Dirigent dirigira, podpora bratu!« Prav Đoković se je ob žvižgih s tribun pogosto poslužil tovrstnih reakcij, ki še dodatno podžgejo občinstvo. Nedović pa ni ostal le pri gestah, zapletel se je v besedni dvoboj z vročekrvnim navijačem za košem, nato so na parket prileteli vžigalniki in gostujoče moštvo je za nekaj minut odšlo v slačilnico, preden se je tekma nadaljevala.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine