Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Ponovitev razpleta iz sezone 2011 bi bila za Dallas sanjska

Dallas Mavericks v noči na sredo (3.30) začenjajo 2. krog končnice v zahodni konferenci. Čakajo jih prvi nosilci Oklahoma City Thunder.
Kakšno taktiko za boj z Oklahomo bosta skovala Luka Dončić in Jason Kidd? Foto Richard Rodriguez/AFP
Kakšno taktiko za boj z Oklahomo bosta skovala Luka Dončić in Jason Kidd? Foto Richard Rodriguez/AFP
7. 5. 2024 | 07:30
7. 5. 2024 | 08:50
5:07

V nadaljevanju preberite:

Teksaški kolektiv, zbran okrog Luke Dončića, je proti LA Clippers opravil z duhovi minulih sezon in jih poslal na smetišče zgodovine. Uvrstitev v polfinale zahodne konference apetitov Dallasa ni potešila, Dončić, Kyrie Irving in soigralci ne skrivajo, da jih zanima le lovorika. A zdaj jih čaka drugačna vrsta preizkušnje, naproti jim stoji Oklahoma City Thunder, ekipa z zelo nadarjeno mlado zasedbo in prvim zvezdnikom Shaiom Gilgeous-Alexandrom.

Najprej je, z izdatno pomočjo Kyrieja Irvinga, poslal LA Clippers na počitnice v Cancun, nato se je  Dončić v slačilnici izmučen sesedel na stol pred svojo omarico v garderobi. »Ta zmaga bo zelo, zelo pomembna … Če bi morali v nedeljo igrati sedmo tekmo in nato napredovali v drugi krog končnice, bi bilo tekmo v torek zelo težko odigrati. Ta premor bo prišel še kako prav,« se je slovenski zvezdnik veselil treh dni z minimalno količino košarke. S soigralci so precej več časa želeli v sobi za video analizo, čakajo jih Oklahoma City Thunder, povsem drugačna ekipa od izkušenih, a počasnih Clippers iz mesta angelov.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine