Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Po kaznih in težavah bi lahko za Dončića prišli tudi lepi dnevi

Slovenski zvezdnik se je ognil suspenzu in z Dallasom ugnal Indiano, toda preglavic v boju za uvrstitev v končnico lige NBA mu vendarle ne zmanjka.
Luka Dončić je v Indianapolisu proslavil zmago brez dodatne kazni. FOTO: Trevor Ruszkowski/USA Today Sports
Luka Dončić je v Indianapolisu proslavil zmago brez dodatne kazni. FOTO: Trevor Ruszkowski/USA Today Sports
28. 3. 2023 | 17:38
28. 3. 2023 | 17:55
4:25

V nadaljevanju preberite:

V minulih dneh je bilo košarkarsko življenje Luke Dončića v ligi NBA sila nemirno. Najprej si je prislužil 35.000 dolarjev kazni, ker je med dvobojem z Golden Statom s kretnjo nakazal, da so sodniki podkupljeni, nato okusil dva nenadejana poraza proti Charlottu. Ob zadnjem je prejel še 16. tehnično napako v sezoni, ki pomeni eno tekmo suspenza brez plačila. Nato so se slovenskemu asu vsaj za hip razsvetlila obzorja: po analizi so mu črtali zadnjo tehnično napako, dovoljenje za njegov nastop pa je Dallas kronal z zmago v Indianapolisu s 127:104.

Ker naloga teksaške zasedbe ni bila pretežka, je slovenski zvezdnik igral le 28 minut. Kako jih je izkoristil? Kaj zmaga pomeni za Dallas? Koliko moštev je pred njim in kakšna je njegova bera v soočenjih z neposrednimi tekmeci za uvrstitev v končnico? Koliko zmag je Dončić proslavil v navezi s Kyriejem Irvingom in na kaj bo moral paziti v finišu sezone?

Kako je Goran Dragić doživel prve minute v dresu Milwaukeeja?

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine