Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Na hitro bi izločili bi FMP, da bi lep čas čakali na Partizan

Košarkarji Cedevite Olimpije bi se lahko prvi uvrstili v polfinale lige ABA. Tekma v Beogradu v senci žalosti po tragediji.
Miro Alilović ima tudi tokrat napotke za Yogija Ferrella. FOTO: ABA
Miro Alilović ima tudi tokrat napotke za Yogija Ferrella. FOTO: ABA
6. 5. 2023 | 05:00
6. 5. 2023 | 17:43
4:26

V nadaljevanju preberite:

Če bodo košarkarji Cedevite Olimpije danes ob 20. uri premagali FMP tudi v Beogradu, se bodo prvi uvrstili v polfinale lige ABA. Tekma je bila sprva pod vprašajem, saj je srbska vlada od petka do nedelje razglasila tridnevno žalovanje zaradi tragičnih dogodkov v državi. Moštvi bosta vendarle pritekli na igrišče, dogajanje v dvorani Železnik pa bo ostalo v senci velike žalosti in čustvene solidarnosti.

Prejšnjo soboto so ljubljanski košarkarji prekosili FMP s 87:77, danes bi lahko potrdili uvrstitev med najboljšo četverico v končnici regionalnega prvenstva. Kolikokrat jim je to uspelo doslej in kolikokrat v zadnjih 12 letih? Česa si ne bodo smeli privoščiti v Beogradu? Kaj o tekmi meni trener Miro Alilović in kaj Josh Adams? Koliko domačih tekem je FMP izgubil v regionalni sezoni? Ljubljančani bi v primeru današnjega uspeha morali počakati še lep čas, zakaj? Zakaj je liga ABA po tej plati drugačna od španske?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine