Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Malodušni, kot da bi jim poraz v Beogradu celo ustrezal

Bleda Cedevita Olimpija je še enkrat razočarala svoje privržence. Namesto hitre uvrstitve v polfinale lige ABA še ena tekma proti FMP.
Yogi Ferrell (z žogo) se je razigral šele v zadnji četrtini. Levo Alen Omić. FOTO: ABA
Yogi Ferrell (z žogo) se je razigral šele v zadnji četrtini. Levo Alen Omić. FOTO: ABA
7. 5. 2023 | 16:29
7. 5. 2023 | 16:30
4:44

V nadaljevanju preberite:

Pred sobotnim gostovanjem v Beogradu se je košarkarjem Cedevite Olimpije ponujala priložnost, da bi se prvi uvrstili v polfinale končnice lige ABA. Toda nato so igrali, kot da bi jim ustrezala še ena tekma proti FMP, da bi hranili ritem med čakanjem na razplet dvoboja med Partizanom in SC Derbyjem, ki se še nekaj časa ne bo začel zaradi obveznosti črno-belih v evroligi. V vsakem primeru pa tokratna predstava slovenskih prvakov ob prejeti stotici ni bila vredna mesta med najboljšo četverico v regiji. Odločitev bo padla konec tedna v Ljubljani, termin še ni znan.

Po domači zmagi s 87:77 je stožiška zasedba razočarala svoje privržence, kako? Zakaj Ljubljančanom ni pomagal 51-odstotni izkoristek metov iz igre? Trener Miro Alilović, ki je že med minutami posveta žolčno izražal svoje nezadovoljstvo, po razpletu ni spremenil mnenja. Kaj je povedal po tekmi? Njegovo moštvo si je s porazom nekoliko zapletlo igralni spored v naslednjih dveh tednih. Zakaj?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine