Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Luko Dončića ob vrnitvi v Dallas pričakal novinec

Slovenski zvezdnik v NBA se je po prihodu v Teksas zahvalil tudi ameriški veleposlanici v Sloveniji Lyndi Blanchard.
Luka Dončić se je vrnil v Dallas, kjer se bo začel pripravljati za nadaljevanje sezone v NBA, 30. julija, v Orlandu. FOTO/Instagram
Luka Dončić se je vrnil v Dallas, kjer se bo začel pripravljati za nadaljevanje sezone v NBA, 30. julija, v Orlandu. FOTO/Instagram
STA, G. N.
26. 6. 2020 | 11:55
26. 6. 2020 | 11:56
2:03
Luka Dončić je včeraj dopotoval v Dallas in se po prihodu s čivkom zahvalil tudi ameriški velesposlanici v Sloveniji Lyndi Blanchard.

Sezona v NBA se bo nadaljevala 30. julija v Disneyjevem kompleksu na Floridi. Enega od najboljših košarkarjev v najmočnejši ligi na svetu je pričakal tudi novi osigralec. Dallas je za zaključek ligaškega dela tekmovanja in za končnico sklenil pogodbo s Treyem Burkom. Zaradi poškodb nekaterih igralcev na branilskih položajih je Dallas pripeljal organizatorja igre Burka, ki je v letošnji sezoni igral za Philadelphio. V povprečju je dosegal 5,9 točke in 2,1 podaje v dobrih 13 minutah na tekmo.



Dallas je že pred tem zaradi poškodbe ostal brez Jalena Brunsona in Courtneyja Leeja, z Burkom pa po pisanju The Athletica želijo razbremeniti Luko Dončića.

Obenem isti medij poroča, da se je igranju v Orlandu odpovedal center Dallasa Willie Cauley-Stein. Center se je odločil, da bo meseca julija ostal z nosečo partnerico, s katero bosta v tem času dobila otroka.

Moštvo iz Teksasa je s tem izgubilo moža, ki je skušal nadomestiti prispevek Dwighta Powella, ki si je sredi sezone strgal ahilovo tetivo in bo prav tako počival do začetka prihodnje sezone.

Dallas je prvi del sezone končal s 40 zmagami in 27 porazi in zaseda sedmo mesto pred nadaljevanjem sezone, ki se bo predvidoma začelo 30. julija z osmimi tekmami rednega dela.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine