Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Luka Dončić razkril razlog za težave, gre za »heksenšus«

Vodstvo Dallasa je Luko Dončića zaradi bolečin v predelu vratu dalo na seznam vprašljivih za nedeljsko četrto tekmo.
Luka Dončić je razkril težave za bolečine, zaradi katerih bi lahko izpustil naslednjo tekmo končnice. FOTO: Jerome Miron/Usa Today Sports
Luka Dončić je razkril težave za bolečine, zaradi katerih bi lahko izpustil naslednjo tekmo končnice. FOTO: Jerome Miron/Usa Today Sports
F. T.
30. 5. 2021 | 08:15
30. 5. 2021 | 08:17
1:40
Do sedaj v prvem krogu končnice severnoameriške košarkarske lige NBA med Dallas Mavericks in Los Angeles Clippers nič ni moglo zaustaviti Luke Dončića v dresu teličkov. Na tretji tekmi dvoboja je dosegel zanj rekordnih 44 točk. Zdaj pa ga je vodstvo Dallasa zaradi bolečin v predelu vratu dalo na seznam vprašljivih za nedeljsko četrto tekmo, poroča STA.

Dončić je že na tretji tekmi dvoboja, ki so jo Clippers dobili s 118:108 in zaostanek zmanjšali na 1:2 v zmagah, ob polčasu prejel zdravniško posredovanje rame, a je sam pozneje povedal, da rama ni težava. Dončić je prvič začutil bolečine v predelu vratu okoli polčasa. Nato se mu je bolečina preselila nižje dol po roki, zato je imel prevezana ramo in vrat, ko je prejel masažo.



»Čudno je,« je dejal Dončić: »Ne vem, kako bi to opisal, gre za 'heksenšus', ne vem, kako to imenujete tu. Potrebujem malo masaže, malo počitka, in upam, da bom spet dober.« Kljub bolečinam je Dončić v drugem polčasu dosegel 18 točk, deset v zadnji četrtini, in tekmo končal še s po devetimi skoki in podajami. Na seznamu poškodovanih pri Dallasu je JJ Redick (poškodba ahilove tetive), ki še ni zaigral v končnici, vprašljiv je še vedno Maxi Kleber (poškodba ahilove tetive).

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine