Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Jurica Golemac: Naša zasedba je odvisna od napada

Alen Omić je ob zmagi košarkarjev Cedevite Olimpije ujel 12 žog pod košem Splita, kar je drugi dosežek v zgodovini lige ABA.
Proti Splitu je Alen Omić zadeval in skakal. FOTO: ABA
Proti Splitu je Alen Omić zadeval in skakal. FOTO: ABA
15. 1. 2023 | 17:37
15. 1. 2023 | 18:00
4:58

V nadaljevanju preberite:

Kdor je od oktobra vsaj z enim očesom spremljal košarkarje Cedevite Olimpije, je lahko predvidel, kako bodo igrali v sobotnem dvoboju s Splitom. Še enkrat so prejeli preveč točk, a z učinkovitim napadom in s krajšim obdobjem zbranosti v zadnji četrtini prišli do zmage s 102:88 ter devetega zaporednega uspeha v ligi ABA. S takšnim pristopom lahko shajajo na regionalni sceni, v evropskem pokalu nikakor ne, o čemer so se prepričali že osemkrat v desetih nastopih.

Split je v Stožicah vodil še v 26. minuti in vstopil v zadnjo četrtino s petimi točkami zaostanka, saj je v prvih treh delih vselej dosegel vsaj 24 točk. Ni pa zdržal vseh 40 minut, domače moštvo je namreč imelo šest strelcev z dvomestnim učinkom, med katerim je prednjačil Alen Omić. Kako je ocenil svojo imenitno predstavo in kako njegov trener Jurica Golemac doživlja nove kadrovske težave? Zakaj ni v Stožicah zadržal Gregorja Glasa?

Več v članku.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine