Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   EP v košarki 2022

Pred bitko za Evropo po potrditev primata v regiji

Hrvaška zadnji test za slovenske košarkarje pred tekmovalnimi izzivi. S seznama izpadel tudi Jurij Macura, do EP bo selektor črtal še dva igralca.
Za razliko od junijskega dvoboja s Hrvaško bo Slovenija tokrat močnejša za Klemna Prepeliča (7) in Vlatka Čančarja (31). FOTO: Leon Vidic/Delo
Za razliko od junijskega dvoboja s Hrvaško bo Slovenija tokrat močnejša za Klemna Prepeliča (7) in Vlatka Čančarja (31). FOTO: Leon Vidic/Delo
20. 8. 2022 | 05:00
5:04

V nadaljevanju preberite:

Slovenski košarkarji so ostali glavni favoriti za zlato kolajno na letošnjem evropskem prvenstvu tudi na včeraj posodobljeni razpredelnici mednarodne zveze FIBA. Druga in tretja sta še vedno Francija in Grčija, za eno stopničko pa se je povzpela Litva, prva tekmica Luke Dončića & Co. na eurobasketu, in potisnila Srbijo na peto mesto. Osmerico favoritov zaokrožujejo Turčija, Španija in Nemčija. Slovenci bodo drevi ob 20.15 poskusili upravičiti napovedi še na zadnji pripravljalni tekmi s Hrvaško v Celju.

Kakšne kadrovske spremembe je doživela slovenska zasedba in katere bodo še potrebne? Zakaj si Aleksander Sekulić ne želi prekiniti niza zmag? Kaj bo še posebej gnalo Hrvate v dvorani Zlatorog? Kdo so nova imena v njihovi reprezentanci in na koga bodo tokrat naleteli v Celju?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine