Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   EP v košarki 2022

Aleksandru Sekuliću ni lahko: ima kandidatov 15, vozovnic le 12

Po uspešni poti v Istanbul slovenski košarkarji v sredo s Srbijo. V davno razprodanih Stožicah bo selektor dobil pomembne odgovore.
Mike Tobey (v sredini) se postopno vrača v tekmovalno formo, mladi Žiga Samar (v ozadju) se še vedno bori za pot na EP. Foto TBF
Mike Tobey (v sredini) se postopno vrača v tekmovalno formo, mladi Žiga Samar (v ozadju) se še vedno bori za pot na EP. Foto TBF
15. 8. 2022 | 16:35
17. 8. 2022 | 15:50
4:40

V nadaljevanju preberite:

Leto 2022 se za slovensko košarkarsko reprezentanco ni začelo najbolje: februarja je v kvalifikacijskih dvobojih za svetovno prvenstvo 2023 izgubila s Finsko tako v Espooju kot v Kopru. Zato pa je bilo toliko uspešnejše nadaljevanje, še posebej, ko se je moštvo začelo dopolnjevati z vsemi najboljšimi. V soboto je v pripravljalnem nastopu v Istanbulu ugnala Ukrajino s 86:82 tudi brez Luke Dončića in Gorana Dragića ter dosegla že sedmo zaporedno zmago. Do začetka obrambe naslova evropskega prvaka bo moštvo odigralo še štiri tekme, a klasične ogrevalne ekshibicije verjetno ne bo več.

Kakšne pasti prinašajo naslednj nastopi? Kakšne odgovore bo moral dobiti Aleksander Sekulić? Kdo se je najbolj oddaljil od EP? Kdo se postopno prebuja in kdo bi moral pospešiti ritem? S kakšnimi ugankami se spopadata naslednji slovenski oviri Srbija in Hrvaška?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine