Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Dončić ponovno na parketu, za Milwaukee verjetno ne bo nared

Slovenski zvezdnik je s košarkarji Dallasa opravil prvi trening po poškodbi mečne mišice, a najverjetneje na zadnji tekmi predsezone ne bo zaigral.
Luka Dončić je s soigralci opravil prvi trening po poškodbi mečne mišice. FOTO: Ron Jenkins/Getty Images via AFP
Luka Dončić je s soigralci opravil prvi trening po poškodbi mečne mišice. FOTO: Ron Jenkins/Getty Images via AFP
17. 10. 2024 | 09:51
17. 10. 2024 | 10:22
1:40

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić se je vrnil na parket, včeraj je s soigralci opravil prvi trening po poškodbi mečne mišice. »Danes je treniral in na podlagi tega, kar je storil danes, delamo naprej. Zelo dobro je že to, da je opravil celoten trening. Videti je bil dobro,« je o vrnitvi Dončića na trening povedal trener Dallas Mavericks Jason Kidd.

»Za ustvarjanje harmonije in zaupanja bo potrebnega nekaj časa. Imamo nekaj novih igralcev in tudi tisti, ki so že bili skupaj, ne morejo nadaljevati tam, kjer so končali. To je nova sezona,« je o ustvarjanju dobrega vzdušja med košarkarji povedal Kidd.

Košarkarje Dallasa v noči na petek čaka zadnja tekma predsezone proti Milwaukeeju, za katero slovenski košarkar verjetno še ne bo pripravljen. »Najverjetneje jutri [proti Milwaukeeju] ne bo sodeloval. Bomo videli,« je o Dončićevi pripravljenosti dejal Kidd. Dallas Mavericks bodo prvo tekmo sezone odigrali proti San Antonio Spurs 25. oktobra.

 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine