Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Novi poraz košarkarjev Dallasa

Teksašani so morali brez slovenskega zvezdnika Luke Dončića priznati premoč tudi igralcem kluba Los Angeles Clippers.
Košarkarji moštva Dallas Mavericks (ma fotografiji Daniel Gafford med zabijanjem) so morali priznati premoč igracem kluba LA Clippers. FOTO: Jonathan Hui/Usa Today Sports
Košarkarji moštva Dallas Mavericks (ma fotografiji Daniel Gafford med zabijanjem) so morali priznati premoč igracem kluba LA Clippers. FOTO: Jonathan Hui/Usa Today Sports
M. Š., STA
15. 10. 2024 | 07:38
15. 10. 2024 | 08:15
1:31

Potem ko so košarkarji moštva Dallas Mavericks izgubili uvodni pripravljalni tekmi proti Memphis Grizzlies in Utah Jazz, so bili od lanskih finalistov lige NBA boljši tudi igralci kluba Los Angeles Clippers. Prvi zvezdnik teksaškega moštva Luka Dončić zaradi poškodbe mečne mišice še ni stopil na parket.

Košarkarji Dallasa, ob Dončiću je tekmo izpustilo še nekaj zvezdnikov, med njimi tudi izkušeni Američan Kyrie Irving, so na gostovanju v Kaliforniji izgubili s 96:110. Pri gostiteljih je bil z 18 točkami najbolj učinkovit Kevin Porter mlajši.

Za Teksašane je največ točk (20) zbral Quentin Grimes, Jaden Hardy jih je dodal 16, Klay Thompson, ki je letos okrepil Dallas, pa se v 21 minutah na parketu ni vpisal med strelce.

Lanske finaliste najmočnejšega košarkarskega tekmovanja na svetu čaka le še ena pripravljalna tekma pred začetkom nove sezone, v petek se bodo v domači dvorani pomerili z igralci kluba Milwaukee Bucks.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine