Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Rossi okužen, izpušča Aragon

Italijanski zvezdnik je sporočil, da je bil pozitiven na testu za covid-19.
Valentino Rossi je zbolel za covidom-19. FOTO: Jean-francois Monier/AFP
Valentino Rossi je zbolel za covidom-19. FOTO: Jean-francois Monier/AFP
P. Z.
15. 10. 2020 | 19:12
15. 10. 2020 | 20:01
1:36
Italijanski motociklistični super zvezdnik Valentino Rossi (Yamaha) je prek twitterja sporočil, da je pozitiven na novi koronavirus in da bo verjetno izpustil obe dirki v Aragonu.



»Zjutraj sem se zbudil in nisem se počutil dobro. Bolelo me je v kosteh in imel sam rahlo vročino. Poklical sem zdravnika, ki me je testiral dvakrat. Prvi hitri test je bil negativen, tako kot že v torek. Toda drugi test je bil pozitiven. Žal mi je, da bom izpustil Aragon. Rad bi ostal optimist, ampak ne verjamem, da bom lahko dirkal tudi na drugi dirki v Aragonu. Žalosten sem in jezen, saj sem se držal vseh protokolov. V Le Mansu sem se izoliral. Ampak je, kar je, nič ne morem spremeniti. Poslušal bom nasvete zdravnikov in upal, da bom čim prej spet zdrav,« je sporočil 41-letni devetkratni svetovni prvak, ki mu zaradi znanja in uspehov pravijo tudi »Doktor«.

Rossi ne bo dirkal v Španiji. FOTO: Jean-francois Monier/AFP
Rossi ne bo dirkal v Španiji. FOTO: Jean-francois Monier/AFP


Sta pa vprašljivi obe dirki v Španiji (18. in 25. t. m.), kjer se je epidemija covida-19 spet razplamtela. Rossi ima precej smole v zadnji sezoni pri tovarniški ekipi Yamahe in je skupno šele 13.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine