Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Kulinarika

Kako očistimo sardele v štirih preprostih potezah (FOTO)

Naučimo se, kako sardelam odstraniti kosti.
sudoku 15. junij
sudoku 15. junij
Karina Cunder Reščič
14. 6. 2018 | 09:09
14. 6. 2018 | 09:09
0:39
Sardele so najboljše od maja do septembra, pozimi so puste in za ta recept niso primerne. Sardela je riba, ki se ji kakovost po ulovu hitro slabša, zato ne kupujmo včerajšnjih (ali očiščenih) in jih čim prej po nakupu očistimo in nasolimo v ledeni slanici.

Z branjem nadaljujte na Odprti kuhinji.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine