Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Kulinarika

Imamo predobro vino, da bi ga destilirali v alkohol

Težave so se med epidemijo samo stopnjevale, potrebujemo generično promocijo vin in Slovenije kot vinske destinacije, meni Aleks Simčič.
&raquo;Še en val zaprtja septembra ni več sprejemljiv za nikogar, saj drugače lahko vsi zapremo,&laquo; je jasen Aleks Simčič.<br />
FOTO: Dean Dubokovič
&raquo;Še en val zaprtja septembra ni več sprejemljiv za nikogar, saj drugače lahko vsi zapremo,&laquo; je jasen Aleks Simčič.<br /> FOTO: Dean Dubokovič
13. 6. 2020 | 06:00
12:40

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine